Årsmøde i LOF’s landsorganisation 2023

Årsmøde i LOF’s landsorganisation 2023

Vær med til at sætte dit aftryk på organisationen, når vi inviterer til årsmøde i LOF's landsorganisation 3. juni 2023 i Middelfart.

17. april 2023

Vi er klar med et spændende program, der kan inspirere til et stærkere LOF.

10.00 Velkomst med Kim Valentin.

10.15 Digital interessevaretagelse.
Hvordan kan vi i LOF sammen sætte en dagsorden, styrke organisationens gennemslagskraft og blive endnu mere synlige i offentligheden? Bliv inspireret af en af landets førende eksperter på området, når vi får besøg af kommunikationsrådgiver Benjamin Rud Elberth.

11.15 Liberal kulturpolitik anno 2023.
Hvad skal vi gøre mere af? Hvad skal vi gøre mindre af? Hvordan får vi befriet foreningslivet for bureaukratiske benspænd og bøvl? Kulturpolitisk ordfører i  Venstre,  Jan E. Jørgensen giver et kig ind i maskinrummet i arbejdet med at definere og formulere den liberale kulturpolitik.

12.00 Frokost.

13.00 Årsmøde - dagsorden ifølge vedtægterne.

15.30  Årsmøde afsluttes.

15.45  Konstituerende landsstyrelsesmøde.

Praktisk information
Formiddagens program og frokost 200 kr.
Det er gratis at deltage i årsmødet med start kl. 13.00.
Landsstyrelsesmedlemmer deltager gratis.

Du kan tilmelde dig via LOFnet

Download invitation og program

OBS!

Forretningsudvalget har besluttet, at personer, der på årsmødet stiller op til valg til formand, næstformand eller medlem af landsstyrelsen kan få en kort præsentation sendt ud til årsmødets deltagere forud for årsmødet. Ønsker man at gøre brug af dette tilbud, skal præsentationen være indsendt til pph@lof.dk senest mandag den 22. maj kl. 9.00. Man har mulighed for at præsentere sig med en tekst på maks. 20 linjer samt et foto. Det er vigtigt at præcisere, at dette er et tilbud, der ikke erstatter muligheden for at kunne opstille sig som kandidat på selve årsmødet.

Midler fra Lokalforeningspuljen udvikler aftenskolen

  • 18. april 2024 - Iderigdommen i den første ansøgningsrunde i 2024 til Lokalforeningspuljen blomstrer. Nu har ni projekter fået midler.

Så er vi klar med nyhedsbreve 2.0

  • 15. april 2024 - Magien sker stadig via lof.dk/umbraco som nu. Så når du skal lave nyhedsbreve og sende dem ud, skal du egentligt blot gøre, som du ”plejer”....

Årsmøde sætter fokus på folkeoplysningens rolle i et samfund med vilde problemer

  • 10. april 2024 - Vi lever i et samfund med skiftende kriser, hvad betyder det for folkeoplysningen? Det sætter vi fokus på fra forskellige vinkler, når vi mø...