LOF Aftaler gør det nemt at booke din næste foredragsholder

LOF Aftaler gør det nemt at booke din næste foredragsholder

Vi genoptager succesen med at finde spændende oplægsholdere, der nemt kan bookes af alle i LOF.

9. marts 2023

I LOF har vi løbende lavet aftaler med oplægsholdere til fordelagtige priser. På den måde bliver det nemmere at arrangere debatter og foredrag i din afdeling eller i samarbejde med fx biblioteker, gymnasier, handel og erhverv.

Lige nu kan du fx booke journalist og podcastvært Frederik Kulagerjournalist Troels Mylenberg eller tech-eksperten David Guldager.

"Vi gør os umage med at lave landsdækkende aftaler med oplægsholdere, der er både aktuelle og populære. På den måde kan vi få en god pris og lette arbejdet med at indgå aftaler i de enkelte afdelinger", siger Dorthe Lykke Olesen, der er udviklingskonsulent og fortsætter: 

"Vi hører meget gerne om andre interessante oplægsholdere, som kunne være oplagte at indgå aftaler med. Det er blot vigtigt at understrege, at det skal være personer, som vi kan nå udenom bureauerne".

Som noget nyt er der på LOFnet også et forslag til tekst og billede til sociale medier, hvor der blot skal rettes tid, sted og indsættes link. Læs mere om aftalerne.

Midler fra Lokalforeningspuljen udvikler aftenskolen

  • 18. april 2024 - Iderigdommen i den første ansøgningsrunde i 2024 til Lokalforeningspuljen blomstrer. Nu har ni projekter fået midler.

Så er vi klar med nyhedsbreve 2.0

  • 15. april 2024 - Magien sker stadig via lof.dk/umbraco som nu. Så når du skal lave nyhedsbreve og sende dem ud, skal du egentligt blot gøre, som du ”plejer”....

Årsmøde sætter fokus på folkeoplysningens rolle i et samfund med vilde problemer

  • 10. april 2024 - Vi lever i et samfund med skiftende kriser, hvad betyder det for folkeoplysningen? Det sætter vi fokus på fra forskellige vinkler, når vi mø...