Nyt ansigt i LOF’s landsorganisation

Nyt ansigt i LOF’s landsorganisation

IT, foreninger og folkeoplysning har i en årrække spillet en central rolle for Kim Bay, som fra 1. oktober 2023 er ny IT-konsulent i LOF.

31. oktober 2023

Kim Bay er ny IT-konsulent i LOF's landsorganisation. Han har stor erfaring med både IT og foreningsverdenen, og har arbejdet i DGI som regional idrætskonsulent og ansvarlig for IT.

”Jeg har i mange år arbejdet som idrætskonsulent i DGI med ansvar for udvikling af skytteforeninger og aktiviteter som stævner, turnering og uddannelser. Sideløbende har jeg været ansvarlig for IT regionalt og en del af det landsdækkende netværk for IT-konsulenter”, siger Kim Bay og fortsætter:

”Aftenskoleverdenen er ny for mig, og jeg glæder mig til at lære meget mere om den del af folkeoplysningen. I mit job er ASA jo naturligt omdrejningspunktet, men det er også vigtigt at styrke samspillet med de øvrige IT systemer, som danner helheden og oplevelsen af aftenskolerne. Både fra de administrative brugere og helt ud til eksisterende og potentielle kursister”.

I sin fritid finder man ofte Kim i den lokale skytteforening.

”Når jeg ikke er på arbejde, er jeg aktiv i skytteforeningen som formand. Her er bueskydningen en ny aktivitet, vi som familie har kastet os over de seneste års tid. Jeg holder meget af foreningslivet og dets engagerede medlemmer og frivillige. Jeg er glad for at kunne holde fast i den del i mit nye job men med IT-briller på. Jeg glæder mig til på sigt at møde alle – både virtuelt og i den virkelige verden”.

Her finder du kontaktoplysninger på Kim.

Midler fra Lokalforeningspuljen udvikler aftenskolen

  • 18. april 2024 - Iderigdommen i den første ansøgningsrunde i 2024 til Lokalforeningspuljen blomstrer. Nu har ni projekter fået midler.

Så er vi klar med nyhedsbreve 2.0

  • 15. april 2024 - Magien sker stadig via lof.dk/umbraco som nu. Så når du skal lave nyhedsbreve og sende dem ud, skal du egentligt blot gøre, som du ”plejer”....

Årsmøde sætter fokus på folkeoplysningens rolle i et samfund med vilde problemer

  • 10. april 2024 - Vi lever i et samfund med skiftende kriser, hvad betyder det for folkeoplysningen? Det sætter vi fokus på fra forskellige vinkler, når vi mø...