LOFnet
Vesterbrogade 35, 2. tv
LOF på FacebookFå flere med til dine aktiviteter, hvor maden er i fokus, og vær med til at brande LOF i hele landet.
Aldrig før har danskerne været så optagede af madoplevelser og oprindelse af vores fødevarer samtidig med, at dygtige kokke har gjort Danmark verdenskendt for vores gastronomiske kunnen. LOF vil gerne bidrage til at give unikke smagsoplevelser, viden og kendskab til lokale råvarer, produktion, kunsten at lave mad samt ikke mindst at finde spiselige elementer i naturens eget spisekammer. Konceptet ’Bag smagen’ er med til at skabe nye rammer med fokus på kvalitet, smag, madoplevelser, samvær og fælles måltider. I 2022 bestod styregruppen af LOF Syd, LOF Nord, LOF Kursuscenter Øst og LOF Kongeå.
Alle afdelinger i LOF kan frit benytte konceptet og brandet, man skal blot forpligte sig til at være:
Markedsføring af lokale aktiviteter påhviler stadig den lokale afdeling og skal have den opmærksomhed, som LOF tilbud altid skal have. Med ved at samle udvalgte aktiviteter under holdtag kan vi understøtte hinanden og nå ud til et større geografisk område. Det gælder også på temasiden bagomsmagen.dk
Men hvilke aktiviteter kan komme med? Bag om smagen er et bredt koncept med et overflødighedshorn af tilbud med maden i fokus. Når du fx laver rundvisninger på det lokale bryggeri, inviterer til smagninger, masterclasses eller på sanketur i det fri, ja så kan det blive markedsført som en del af Bag om smagen. Du kan finde inspiration til hvilke aktiviteter.
Vi er godt i gang på temasiden bagomsmagen.dk
Når du opretter dine aktiviteter i ASA, skal du blot oprette et holdtag på dem, så er de med. Læs med i artiklen, og find en nem guide til at markedsføre dine aktiviteter i "Bag om smagen".
Har du spørgsmål til Bag om smagen, kan du altid kontakte Dorthe Lykke Olesen, udviklingskonsulent, dlo@lof.dk eller 40213473.