Inspiration til aktiviteter i konceptet Bag om smagen

Fællesnævner er, at deltagerne får smagsoplevelser og bliver klogere på råvarer, dyrkning, produktion mv.
Som udgangspunkt har vi en vært med, der tjekker deltagerliste og byder velkommen

Rundvisning
On lokation ved producent og oplæg /ved producenten
Smagning af produkterne
Dialog med producenten

Smagninger
Restauranter og specialbutikker
Specialmenuer, vinsmagning, chokoladesmagning, thesmagning osv.
Krydret med historien bag

Masterclasses med lokale kokke
Madlavning med kokken
Fællesspisning

Food Talks
Foredrag med kokke, madpersonligheder eller producenter
Fællesspisning med mad lavet/produceret af oplægsholder

Natur og sankning
På tur med naturvejleder (el.lign.) hvor deltagerne sanker urter, bær, svampe
Det indsamlede tilberedes evt. sammen med lokale råvarer
Fællesspisning

Du finder rigtig meget inspiration ved at kigge dine LOF-kollegaer over skulderen på bagomsmagen.dk

 

Se, hvordan du markedsfører dine aktiviteter