LOFnet
Vesterbrogade 35, 2. tv
LOF på FacebookFællesnævner er, at deltagerne får smagsoplevelser og bliver klogere på råvarer, dyrkning, produktion mv.
Som udgangspunkt har vi en vært med, der tjekker deltagerliste og byder velkommen
Rundvisning
On lokation ved producent og oplæg /ved producenten
Smagning af produkterne
Dialog med producenten
Smagninger
Restauranter og specialbutikker
Specialmenuer, vinsmagning, chokoladesmagning, thesmagning osv.
Krydret med historien bag
Masterclasses med lokale kokke
Madlavning med kokken
Fællesspisning
Food Talks
Foredrag med kokke, madpersonligheder eller producenter
Fællesspisning med mad lavet/produceret af oplægsholder
Natur og sankning
På tur med naturvejleder (el.lign.) hvor deltagerne sanker urter, bær, svampe
Det indsamlede tilberedes evt. sammen med lokale råvarer
Fællesspisning
Du finder rigtig meget inspiration ved at kigge dine LOF-kollegaer over skulderen på bagomsmagen.dk
Se, hvordan du markedsfører dine aktiviteter