Gør bæredygtighed håndgribeligt med den nyeste LOF Aftale

Gør bæredygtighed håndgribeligt med den nyeste LOF Aftale

I LOF laver vi løbende aftaler med oplægsholdere til fordelagtige priser, der kommer alle afdelinger til gode.

26. september 2023

Vi har nu indgået LOF Aftaler med otte spændende foredragsholdere, som du kan læse mere om og booke lige her på vores intranet. 

Find dem alle på LOFnet

Nyeste skud på stammen er Nanna Hyldgaard Hansen, der med foredraget "Lev for det halve - og få det hele" kommer med tips og tricks til at leve for mindre og få mere tid til det, der er vigtigt.

Nanna Hyldgaard Hansen har med udgangspunkt i et almindeligt dansk forbrug og liv i byen mere end halveret sin og familiens klimabelastning. Samtidig har de fået mere ro og overskud.

Foredraget er kun blevet mere aktuelt efter en tid med stigende priser. 

Nanna Hyldgaard Hansen er forfatter, foredragsholder og journalist. Hun har beskæftiget sig med økologi og bæredygtighed gennem det meste af sit arbejdsliv, senest som kommunikationschef i en grøn NGO. Nu skriver hun bøger og holder foredrag. Foredragene handler om at passe på klimaet og samtidig få bedre tid. At leve for det halve og få det hele. Samt hvordan man gør verdensmål til hverdagsmål.

Sådan booker du

Du kan finde alle LOF Aftaler her på LOFnet, hvor du også kan finde et forslag til et Facebookopslag, der gør det nemt at markedsføre foredraget, når du har booket det.

Find dem alle på LOFnet

 

Midler fra Lokalforeningspuljen udvikler aftenskolen

  • 18. april 2024 - Iderigdommen i den første ansøgningsrunde i 2024 til Lokalforeningspuljen blomstrer. Nu har ni projekter fået midler.

Så er vi klar med nyhedsbreve 2.0

  • 15. april 2024 - Magien sker stadig via lof.dk/umbraco som nu. Så når du skal lave nyhedsbreve og sende dem ud, skal du egentligt blot gøre, som du ”plejer”....

Årsmøde sætter fokus på folkeoplysningens rolle i et samfund med vilde problemer

  • 10. april 2024 - Vi lever i et samfund med skiftende kriser, hvad betyder det for folkeoplysningen? Det sætter vi fokus på fra forskellige vinkler, når vi mø...