Kreativitet og vanebrud på programmet til LOF Skoleledertræf

Kreativitet og vanebrud på programmet til LOF Skoleledertræf

Skoleledertræf er skoleledernes egen samling med plads til netværk, erfaringsdeling og inspiration.

26. september 2023

Denne gang er der særligt fokus på den strategiske indsats om innovation og det at vinde en pris. På skoleledertræffet kommer Lene Tanggaard, der er cand. psych, ph.d., rektor på Designskolen i Kolding og professor i pædagogisk psykologi, Institut for Kommunikation, Aalborg Universitet. Hun er en af landets førende eksperter på området.

"I en organisation som LOF skal vi næres af vores kreative processer. At styrke kreativitet og få blik for innovations drivkraft er en vej til at fremme nyskabelser af aftenskolens tilbud", siger Dorthe Lykke Olesen, der er udviklingskonsulent i LOF.

På besøg hos
LOF Slagelse – Korsør - Skælskør er medvært til dette skoleledertræf, og vi skal høre om deres tilgang til at skabe udvikling. Når vi nu er i Slagelse, har vi en unik mulighed for et kulturarrangement hos Garderhusarregimentets Hesteeskadron.

Tid og sted
Skoleledertræffet bliver afholdt 10. november 2023 på Slagelse Bibliotek. Træffet er åbent for tilmeldinger, og du skal melde dig til senest 27. oktober.

Tilmeld dig og se hele programmet.

Midler fra Lokalforeningspuljen udvikler aftenskolen

  • 18. april 2024 - Iderigdommen i den første ansøgningsrunde i 2024 til Lokalforeningspuljen blomstrer. Nu har ni projekter fået midler.

Så er vi klar med nyhedsbreve 2.0

  • 15. april 2024 - Magien sker stadig via lof.dk/umbraco som nu. Så når du skal lave nyhedsbreve og sende dem ud, skal du egentligt blot gøre, som du ”plejer”....

Årsmøde sætter fokus på folkeoplysningens rolle i et samfund med vilde problemer

  • 10. april 2024 - Vi lever i et samfund med skiftende kriser, hvad betyder det for folkeoplysningen? Det sætter vi fokus på fra forskellige vinkler, når vi mø...