Så er det (snart) jul igen

Så er det (snart) jul igen

Bliv inspireret til at skrue op for julehandlen i din afdeling, der er nemlig mange måder at gøre det på.

2. november 2023

Inden vi ser os om, er det tid til juleknas, julegaver, julehygge og ikke mindst julegaver. Det er en oplagt mulighed for både at lave kurser og workshops med juletema og til at gøre det nemt at lægge LOF under juletræet.

Giv et gavekort
”En gave, der bliver ved med at give”, sådan står der på LOF Slagelse-Korsør-Skælskørs hjemmeside. Her er det nemt at købe et gavekort til en, man holder af. Gavekortet kan være til et specifikt kursus eller på et valgfrit beløb.

Se, hvordan det ser ud

Pak kurser og foredrag pænt ind
Hos LOF Syd bliver man hurtigt inspireret til at shoppe julegaver. På forsiden af hjemmesiden har udvalgte kurser og foredrag nemlig fået gavebånd på.

Se, hvordan det ser ud

Hvis du også vil sætte gavebånd på dine billeder på hjemmesiden, kan du bruge en af skabelonerne i Canva.

Vores billedbank er desuden opdateret med julebilleder i en ny mappe med navnet ”jul”. 

Bliv klar til julen
Hos LOF Frederikssund er det oprettet kategorier på hjemmesiden, hvor man kan se alle de kurser og workshops, der har noget med jul at gøre. Her kan man lave sin egen julekalender, julekeramik eller endda blive juleklar med yoga.

Se, hvordan det ser ud

Hjælpen er nær
Julen er hjerternes fest, og hvad bedre end at lave sit eget julepynt? Hos LOF Bornholm er der oprettet nye hold på hjemmesiden, hvor kreativiteten kan få lidt hjælp til at vokse.

Se, hvordan det ser ud

Inspiration på vej
Frem mod jul deler vi løbende gode eksempler på jeres arbejde med at gøre LOF til en del af julehandlen. Hvis du også vil dele din afdelings juleplaner, så send en mail til lw@lof.dk

Midler fra Lokalforeningspuljen udvikler aftenskolen

  • 18. april 2024 - Iderigdommen i den første ansøgningsrunde i 2024 til Lokalforeningspuljen blomstrer. Nu har ni projekter fået midler.

Så er vi klar med nyhedsbreve 2.0

  • 15. april 2024 - Magien sker stadig via lof.dk/umbraco som nu. Så når du skal lave nyhedsbreve og sende dem ud, skal du egentligt blot gøre, som du ”plejer”....

Årsmøde sætter fokus på folkeoplysningens rolle i et samfund med vilde problemer

  • 10. april 2024 - Vi lever i et samfund med skiftende kriser, hvad betyder det for folkeoplysningen? Det sætter vi fokus på fra forskellige vinkler, når vi mø...