Skoleledertræf 2023 byder på markedsføring, keramik og strategi

Skoleledertræf 2023 byder på markedsføring, keramik og strategi

13. - 14. april i Fuglsangcentret i Fredericia

1. marts 2023

Skoleledertræf er skoleledernes egen samling med netværk, erfaringsdeling og inspiration til at arbejde med udvikling og salg af aftenskolens tilbud. Denne gang med fokus på markedsføring på sociale medier, udvikling af kernefag, handleplaner og projekter.

Torsdag: Kommunikation, kreativitet og kommunikation

Kommunikationsbureauet Buchs arbejder med flere afdelinger i LOF om markedsføring med stor succes. Glæd jer til et skræddersyet kursus om markedsføring på sociale medier med særligt fokus på Facebook og Instagram. Bliv opdateret på muligheder, trends og få praktiske råd og vejledning.

Besøg på CLAY Keramikmuseum, som har opbygget en fantastisk samling af dansk og international keramisk kunst – den største af sin art i Norden. Vi får en rundvisning og starter dialogen om, hvordan vi med afsæt i folkeoplysning, keramik og kreative fag sammen kan udvikle aftenskolens kernefag, så vi får endnu flere med.

Fredag: Strategi, videndeling og inspiration

Vi zoomer ind på handleplaner for LOF's strategi "Sammen om fremtiden". Med det som ramme får vi inspiration og muligheden for videndeling fra en række indsatser som bæredygtighed, onlineundervisning og partnerskaber.

Praktisk info

Vi starter torsdag kl. 10.30 og slutter fredag kl. 12.00. Tilmeld dig inden 20. marts 2023.

Download invitationen.

 

Midler fra Lokalforeningspuljen udvikler aftenskolen

  • 18. april 2024 - Iderigdommen i den første ansøgningsrunde i 2024 til Lokalforeningspuljen blomstrer. Nu har ni projekter fået midler.

Så er vi klar med nyhedsbreve 2.0

  • 15. april 2024 - Magien sker stadig via lof.dk/umbraco som nu. Så når du skal lave nyhedsbreve og sende dem ud, skal du egentligt blot gøre, som du ”plejer”....

Årsmøde sætter fokus på folkeoplysningens rolle i et samfund med vilde problemer

  • 10. april 2024 - Vi lever i et samfund med skiftende kriser, hvad betyder det for folkeoplysningen? Det sætter vi fokus på fra forskellige vinkler, når vi mø...