Hvem har besøgt din hjemmeside?

Hvem har besøgt din hjemmeside?

Det skal være nemt at få adgang til statistik på hjemmesiderne i LOF, derfor får alle afdelinger nu adgang til nyt værktøj.

25. marts 2024

Hvor mange har besøgt hjemmesiden i løbet af den sidste uge? Hvilke sider er mest populære? Hvor bor de besøgende? Og er de mest til PC eller mobil? 

Data er guld værd for alle, der arbejder med at lave indhold til afdelingernes hjemmeside. På dem måde kan man nemlig lave mere af det, der virker og stoppe med at bruge tid på det, der ikke virker. 

Alle afdelinger får nu adgang til Plausible.io, hvor man med et login kan se data på egen afdeling. 

"Vi har sørget for, at alle afdelinger er sat op i Plausible.io. Det bliver derfor et supplement eller måske endda erstatning for Google Analytics 4. Udgangspunktet er, at det skal være nemt at bruge data til at målrette arbejdet med markedsføring", siger Louise Wiederquist, der er kommunikationskonsulent i LOF og fortsætter: 

"Hvis man har spørgsmål eller ønsker til Plausible.io, så send mig endelig en mail på lw@lof.dk".

Find en guide til statistik og login.

Alle afdelinger har modtaget en mail fra Plausible.io med et bekræftelseslink, der udløber efter 48 timer. Hvis man ikke når at aktivere sin konto indenfor 48 timer, skal man blot svare på mailen og bede om et nyt link.

Midler fra Lokalforeningspuljen udvikler aftenskolen

  • 18. april 2024 - Iderigdommen i den første ansøgningsrunde i 2024 til Lokalforeningspuljen blomstrer. Nu har ni projekter fået midler.

Så er vi klar med nyhedsbreve 2.0

  • 15. april 2024 - Magien sker stadig via lof.dk/umbraco som nu. Så når du skal lave nyhedsbreve og sende dem ud, skal du egentligt blot gøre, som du ”plejer”....

Årsmøde sætter fokus på folkeoplysningens rolle i et samfund med vilde problemer

  • 10. april 2024 - Vi lever i et samfund med skiftende kriser, hvad betyder det for folkeoplysningen? Det sætter vi fokus på fra forskellige vinkler, når vi mø...