Ren win win i Rødovre Kommune

Ren win win i Rødovre Kommune

Mere aktivitet, nye målgrupper og bedre dialog. Bliv inspireret af samarbejdet mellem kommune og aftenskoler i en ny undersøgelse.

13. marts 2024

”I kommunen tror vi på, at det kommer både kommunen, borgerne og lokalsamfundet til gode, hvis flere kommer ind i aftenskolerne”.

Sådan lyder det fra Morten Dam Vestergaard, der er kultur- og fritidskonsulent i Rødovre Kommune. Citatet kommer fra en undersøgelse fra Videnscenter for Folkeoplysning (Vifo), der belyser aftenskolernes rolle og vilkår i Rødovre Kommune. 

"Selvom LOF ikke har aktiviteter i Rødovre Kommune, er der mange gode grunde til at kigge nærmere på undersøgelsen. Den er nemlig fyldt med argumenter for og eksempler på, hvordan et tæt samarbejde mellem kommune og aftenskole kan styrke begge parter", siger Per Paludan Hansen, der er sekretariatsleder i LOF's landsorganisation.

Du kan læse mere om undersøgelsen og finde selve undersøgelsen på vifo.dk

Midler fra Lokalforeningspuljen udvikler aftenskolen

  • 18. april 2024 - Iderigdommen i den første ansøgningsrunde i 2024 til Lokalforeningspuljen blomstrer. Nu har ni projekter fået midler.

Så er vi klar med nyhedsbreve 2.0

  • 15. april 2024 - Magien sker stadig via lof.dk/umbraco som nu. Så når du skal lave nyhedsbreve og sende dem ud, skal du egentligt blot gøre, som du ”plejer”....

Årsmøde sætter fokus på folkeoplysningens rolle i et samfund med vilde problemer

  • 10. april 2024 - Vi lever i et samfund med skiftende kriser, hvad betyder det for folkeoplysningen? Det sætter vi fokus på fra forskellige vinkler, når vi mø...