Ny mulighed for hjælp til markedsføring

Ny mulighed for hjælp til markedsføring

Ingen kan alt, derfor kan det være smart at købe sig til kommunikationshjælp.

13. marts 2024

Arbejdet med kommunikation og markedsføring kan løses på mange forskellige måder i din afdeling. One size doesn't fit all - heldigvis. Det vigtigste er, at arbejdet bliver gjort, så ingen er i tvivl om, hvad du har på hylderne.

Enmandshæren Mads

Mads Bergmann er en ørn til annoncer på sociale medier og til at rådgive om markedsføring og kommunikation. Han har stor erfaring med foreninger, folkeoplysning og den kommunale verden. 

Du kan fx bruge Mads til at opsætte annoncer på sociale medier i forbindelse med sæsonstart, til at lave en annonce for et foredrag eller hjælp til at rydde op i Facebookkonti og få den rigtige opsætning.

Du kan læse mere om priser, kontaktoplysninger og se et fiktivt eksempel på en annonce for LOF Bornholm i forbindelse med sæsonstart. Du finder det hele her.

Som altid er du mere end velkommen til at kontakte Louise Wiederquist, kommunikationskonsulent i LOF's landsorganisation om stort og småt om kommunikation og markedsføring.

Midler fra Lokalforeningspuljen udvikler aftenskolen

  • 18. april 2024 - Iderigdommen i den første ansøgningsrunde i 2024 til Lokalforeningspuljen blomstrer. Nu har ni projekter fået midler.

Så er vi klar med nyhedsbreve 2.0

  • 15. april 2024 - Magien sker stadig via lof.dk/umbraco som nu. Så når du skal lave nyhedsbreve og sende dem ud, skal du egentligt blot gøre, som du ”plejer”....

Årsmøde sætter fokus på folkeoplysningens rolle i et samfund med vilde problemer

  • 10. april 2024 - Vi lever i et samfund med skiftende kriser, hvad betyder det for folkeoplysningen? Det sætter vi fokus på fra forskellige vinkler, når vi mø...